2018

KIJK

In een container, tussen de dozen met goederen, vertellen twee mannen uit verschillende landen over hun ballingschap. Hun verhalen verenigen zich in een gemeenschappelijke droom: Engeland bereiken.

Agenda

Een conceptueel experiment over wat het betekent een film te beginnen met een zwart beeld, groeit uit tot een subtiel persoonlijk essay over de filmmaker.

KIJK

Door een fictieve groep vluchtelingen doorheen Europa te volgen, stelt de film de overproductie van beelden rond echte tragedies en doden ter discussie.

KIJK

Een schip drijft rond in het midden van een eindeloze zee. Aan boord vinden we vijf bemanningsleden. Ze kampen allen met verveling – sommigen door het te overstemmen, anderen door eraan te ontsnappen in een parallelle wereld bestuurd door dromen.

ARCHIEF

Een schip drijft rond in het midden van een eindeloze zee. Aan boord vinden we vijf bemanningsleden, ze kampen allen met verveling.

ARCHIEF

Astronauten zetten voet op de rode aarde van de Oman-woestijn voor de ongelovige ogen van de bedoeïen.

ARCHIEF

Een dans over individuele ritmes die (soms) met elkaar samengaan, op andere momenten lijken te botsen, of net niet met elkaar in contact komen.

ARCHIEF

Een bende dertienjarige meisjes slijten hun zomerdagen op een door bamboe overwoekerde uithoek van het dorp.

ARCHIEF

Tijdens hun jaarlijkse zomervakantie verkennen de elfjarige Camille en haar oudere broer Tuur hun nieuwe kampeerbestemming in de Provence.

ARCHIEF

Hoe is het om een ​​lichaam te hebben en hoe is het gerelateerd aan wat we voelen in een nieuw virtueel bestaan?