2021

KIJK

De dooi van de zogenaamde eeuwige sneeuw van het Páramo-landschap, een neotropisch alpine ecosysteem in het hoge deel van de Andes, vertelt over het ontstaan en (over)leven ervan.

KIJK

Het portret van een jonge tiener met mentale gezondheidsproblemen, en een passie voor karate. Hen slentert door East Kent en probeert verbaal en fysiek een gehallucineerde demoon te overwinnen.

Agenda

In de kraancabine, tientallen meters boven de grond, ontdekt een werfarbeider een vrijheid die hij nergens anders vindt.

Agenda

Een groep mensen die elkaar niet kennen staat vast in de file op een mistige autosnelweg. De mist wil maar niet opklaren en dat zorgt voor veel onzekerheid.

KIJK

Een wonderlijke menagerie van monsters, ontsproten aan de verbeelding van de heer P. N. K. Panicker uit Kerala, India, een verteller van sterke verhalen.

ARCHIEF

In het zuiden van Italië brengen Rosa en Peppe een varken groot, terwijl ze samen oud worden.

ARCHIEF

Een jonge vrouw komt aan in een hotel in Brugge. Alleen, in de schijnbaar lege stad, dwaalt ze door de straten en door gesprekken terwijl ze probeert om te gaan met de nasleep van een verloren liefde.

ARCHIEF

De reus zit dag en nacht op een heuvel, ver verwijderd van zijn kleinere medemens.

ARCHIEF

Otto woont in een afgelegen dorpje, meer dan duizend kilometer van zijn lief Casimir, een professioneel danser.

ARCHIEF

Verschillende mensen zijn in een opstopping op een mistige autosnelweg aan het wachten op opklaring, de mist blijft duren en wordt een mantel van onzekerheid.